Jucătorul lui Elias Charalambous, făcut praf în direct! Greşeala care a dus la pierderea meciului. Cuvinte dure la finalul disputei

Jucătorul lui Elias Charalambous a fost făcut praf după ce FCSB a pierdut în Ghencea meciul în fața celor de la Poli Iași, scor 1-0.

Basarab Panduru nu l-a iertat pe Darius Olaru. Căpitanul campioanei României și-a lăsat echipa în 10 oameni în minutul 36. L-a lovit pe Bordeianu și a văzut cartonașul roșu.

Jucătorul lui Elias Charalambous, făcut praf în direct

Darius Olaru a făcut un gest incredibil după 36 de minute de joc. A ridicat piciorul și l-a lovit pe Bordeianu cu piciorul din spate. Arbitrul i-a dat inițial un cartonaș galben, dar după ce a revăzut faza pe monitorul VAR și-a schimbat decizia și l-a eliminat.

„Olaru a făcut o mare prostie, și-a lăsat echipa în 10 oameni. Cred că FCSB putea să facă ceva 11 la 11. Și cu om în minus a jucat, a încercat să joace cu posibilitățile pe care le-a avut. Olaru a făcut o mare prostie, eu nu am mai văzut așa ceva.

Zici că vrei să protejezi mingea, dar îi dai cu talpa adversarului. Apoi s-a dus repede la Bordeianu să se ridice, că nu e nimic. Nu are cum să nu fie nimic.

Să faci așa ceva că ți-a dat pasa încet? Să dai cu talpa în adversar? El zice că nu a făcut nimic. E urâtă intrarea, de ce i-a trebuit să facă asta? Trebuia să ia roșu, uite unde duce piciorul”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Căpitanul celor de la FCSB nu va putea juca în următoarele două meciuri din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed