Răzvan Lucescu rupe tăcerea! A dat explicații după victoria din campionat. PAOK Salonic a fost eliminată din Champions League

Răzvan Lucescu a dat explicații după ce PAOK Salonic a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, pe Panserraikos, în prima etapă din campionatul Greciei.

Antrenorul român a declara că jucătorii său au fost obosiți „psihic” după dubla cu Malmo, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea după pimul meci din campionat

Campioana Greciei a câștigat primul meci din campionat, dar Răzvan Lucescu a ținut să tragă un semnal de alarmă. Românul spune că jucătorii săi sunt epuizați după meciurile din cupele europene. PAOK a fost eliminată din preliminariile Champions League de Malmo.

„Nu trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Malmö. Nu este ușor psihic pentru jucători. Am jucat 120 de minute, așa că fizic situația noastră nu este ideală. Există o strategie în Grecia conform căreia listele nu pot fi pregătite. Trebuie să ne adaptăm. Acum apar fețe noi și trebuie să înțeleagă filosofia noastră, ceea ce este important.

Să nu uităm nici că eram epuizați psihic, mulți visau să meargă în etapa următoare a Ligii Campionilor sau chiar în etapa finală. M-am referit la eliminarea noastră de către Benfica în 2018, când ne-am chinuit să câștigăm următoarele două meciuri la Toumba. Este un punct în care trebuie să ne împingem, este important să câștigăm”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

Oaspeţii au condus cu 1-0 la Salonic, prin golul marcat de fostul jucător de la Voluntari, Farul şi CFR, spaniolul Jefte Betancor, din penalty. PAOK a egalat tot din penalti, în minutul 35, când Schwab a transformat lovitura de pedeapsă.

Echipa lui Răzvan Lucescu a preluat conducerea în minutul 45+3, însă a fost egalată după pauză. Victoria campioanei Greciei a venit în minutul 60, după reușita lui Stefan Schwab.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed