Cristiano Ronaldo s-a dat în spectacol. Ce a făcut în timpul finalei Supercupei Arabiei Saudite. Al Nassr a ratat trofeul / Video

Cristiano Ronaldo s-a enervat cumplit și și-a criticat colegii după ce echipa sa nu a reușit să câștige Supercupa Arabiei Saudite.

Portughezul a marcat, dar Al Nassr a pierdut cu Al Hilal, scor 1-4. După ce a deschis scorul pentru Al-Nassr, atacantul şi-a atacat coechipierii mimând gesturi la limita obscenităţii.

Cristiano Ronaldo nu și-a iertat colegii

Cristiano Ronaldo a criticat dur atitudinea coechipierilor săi în timpul finalei Supercupei Arabiei Saudite de sâmbătă, după ce Al Nassr a pierdut, scor 1-4, în faţa celor de la Al Hilal.

Acesta a mimat câteva gesturi deosebit de dure la adresa coechipierilor săi după ce a deschis scorul pentru Al-Nassr. A mimat somnul, apoi frica, şi a mers chiar mai departe mimând pe cineva care se uşurează.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 44. După pauză, Al Nassr s-a prăbuşit și a încasat  patru goluri între minutele 55 şi 72. Au marcat Mitrovic (de două ori), Milinkovic-Savic şi Malcom.

Cristiano Ronaldo a fost furios după ce a rămas cu un singur trofeu câștigat de când a ajuns în Arabia Saudită, în ianuarie 2023. Portughezul a semnat un contract până în 2025, cu un salariu de aproximativ 70 de milioane de euro pe an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed