Dennis Man are Italia la picioare! Debut furtunos în noul sezon din Serie A. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Dennis Man are Italia la picioare! Debut furtunos în noul sezon din Serie A. Mircea Lucescu trebuie să ştie. Jucătorul român al celor de la Parma a început cu gol noul sezon, în faţa unei echipe tari.

Dennis Man a deschis scorul cu o execuție superbă în meciul Parma – Fiorentina 1-1, din prima etapă a sezonului din Serie A.

Dennis Man are Italia la picioare!

Dennis Man şi-a intrat în rol după ce Valentin Mihăilă a ratat două ocazii uriașe în primele minute ale jocului. Bonny a recuperat mingea în preajma careului advers, i-a trimis lui Dennis Man, care a catapultat balonul în colțul lung de la aproximativ 16 metri.

În minutul 65, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost schimbați cu Almqvist, respectiv Camara. Pentru prestația sa, Mihăilă a fost notat cu 7,2 de către cei de la Sofascore. În schimb, Man a primit 8,2, cel mai mare calificativ de pe teren.

Man a atins balonul de 25 de ori și a reușit 11 dintre cele 13 pase încercate. A câștigat 3 dintre cele 4 dueluri la sol avute cu fundașii adverși și a fost faultat o dată. În 7 rânduri a pierdut posesia, dar a făcut două tackling-uri și a recuperat balonul o dată.

Cu 15 minute înainte de final, Biraghi a restabilit egalitatea. Ăn minutul 83 Fiorentina a rămas în inferioritate numerică, după ce Pongracic a primit al doilea cartonaș galben.

Suzuki (7,7), Alessandro Circati (7,0), Simon Sohm (7,0), Adrian Bernabe (7,0) și Ange-Yoan Bonny (7,1) au mai luat peste 7 din tabăra Parmei. De partea cealaltă, Cristian Biraghi, căpitanul Fiorentinei și autorul golului oaspeților, a primit cea mai mare notă de la gruparea ”viola”, 7,5.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed