Vestea momentului despre Dennis Man! Reuşită fabuloasă pentru tricolor. Valentin Mihăilă a comis-o grav

Vestea momentului despre Dennis Man! Reuşită fabuloasă pentru tricolor. Valentin Mihăilă a comis-o grav. Revenire în stil mare pentru tricolorul celor de la Parma în Serie A. A marcat un gol de senzaţie.

Dennis Man continuă să fie cel mai bun jucător al celor de la Parma. A marcat un gol fabulos pentru Parma.

Vestea momentului despre Dennis Man!

Parma a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AC Fiorentina, în prima etapă din Serie A. Dennis Man a marcat golul cruciaţilor. În schimb, Valentin Mihăilă a comis-o grav. A ratat o ocazie uriaşă.

Man şi Mihăilă au fost titulari la Parma care a dominat prima repriză. A fost permanent în atac, iar Man a deschis scorul în minutul 22 cu o execuţie superbă. În minutul 28, Sohm a trimis în bara transversală şi la pauză a fost 1-0 pentru Parma.

Oaspeţii au egalat în minutul 75, prin Biraghi, iar din minutul 93 au rămas în zece, după eliminarea lui Pongracic. Parma nu a reuşit însă să profite de avantajul omului în plus şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Man şi Mihăilă au părăsit terenul în minutul 65, înlocuiţi.

Într-un alt meci din Serie A, Genoa a făcut un egal, 2-2, cu Inter Milano. Vogliacco a deschis scorul pentru gazde, în minutul 20. Marcus Thuram a egalat pentru Inter, în minutul 30, pentru ca tot el să marcheze golul prin care milanezii au preluat conducerea, în minutul 82.

Yann Bisseck a comis însă henţ în careul interist, în prelungiri, s-a acordat penalty după consultarea VAR şi Junior Messias a executat. Sommer a apărat în primă fază. Balonul a ajuns tot la Messias, care l-a trimis în plasă şi a egalat în minutul 90+5.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed