Anunţul momentului despre Cristi Săpunaru! Neil Lennon i-a decis soarta jucătorului. Dezvăluiri înaintea meciului

Anunţul momentului despre Cristi Săpunaru! Neil Lennon i-a decis soarta jucătorului. Dezvăluiri înaintea meciului contra celor de la Dinamo. Rapid nu a bătut pe nimeni în Superliga, în primele 5 etape.

Neil Lennon a vorbit despre Cristi Săpunaru înaintea duelului cu Dinamo. Antrenorul giuleștenilor a fost extrem de direct, dar nu a spus clar dacă îl va titulariza sau nu pe fundaş.

Anunţul momentului despre Cristi Săpunaru!

Neil Lennon a vorbit înaintea derby-ului cu Dinamo care este programat duminică, de la ora 21:30. Partida din etapa a 6-a din Superliga l-ar putea găsi pe Cristi Săpunaru pe teren. Lennon a transmis faptul că este posibil ca Săpunaru să fie titular în partida cu Dinamo. Antrenorul de la Rapid a spus că fundașul este un jucător important pentru echipă și că va face parte din lotul său, pentru derby.

„Posibil vom menţine acelaşi sistem. Vor fi modificări, dar nu multe. Am fost mulţumit de cum a arătat echipa, am arătat bine din punct de vedere defensiv. Trebuie să jucăm în continuare, să continuăm să credem şi rezultatele vor veni.

(N.r. Săpunaru va fi titular?) Posibil! Ştiu cine e, nu trebuie să-mi spuneţi de valoarea lui. Ştiu cât de important este, nu doar pentru echipă, şi pentru mine. L-am cunoscut, e un profesionist, e foarte important pentru mine, pentru staff.

Trebuia să joace cu Sepsi, a fost accidentat şi şi-a revenit mai greu. A participat la antrenamente. Chiar dacă nu va începe din primul minut, va face parte din echipă.

(N.r. Aţi văzut derby-urile dintre Dinamo şi Rapid) Nu am urmărit derby-urile trecute, dar i-am văzut jucând cu Petrolul. Dinamo a jucat foarte bine, ştim că au jucători accidentaţi. Suntem concentraţi pe Rapid. Derby-urile sunt foarte importante pentru fani, indiferent unde suntem. Înţelegm cât de importante sunt derby-urile. Vrem să câştigăm, să jucăm pentru a câştiga”, a spus Neil Lennon, înaintea meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed