Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Cuvinte dure la adresa contestatarilor. Ce a făcut patronul celor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Cuvinte dure la adresa contestatarilor. S-a aflat ce a făcut patronul celor de la FCU Craiova după victoria echipei sale contra celor de la Dumbrăviţa. I-a pus la punct pe fanii nemulţumiţi.

Adrian Mititelu nu a mai suportat seria de critici la adresa echipei sale. Suporterii nemulţumiţi au comentat şi după victoria cu Dumbrăviţa.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

După victoria la limită de la Dumbrăvița, 2-1, Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a intrat în dialog cu suporterii în mediul online. Le-a răspuns dur celor care au criticat jocul băieţţilor lui Marius Croitoru.

După un start fals, înfrângere 0-2 cu CSM Reşiţa, FCU Craiova şi-a revenit. A învins Chindia cu 1-0, Dumbrăviţa cu  2-1 şi e ân play-off-ul Cupei. Asta după 1-0 cu Petrolul Potcoava. Victoria cu Dumbrăvița, scor 2-1, s-a conturat târziu. Golul victoriei a fost marcat în prelungiri de Jibril Ibrahim.

Maniera în care a fost obținută victoria i-a nemulțumit pe unii suporteri ai alb-albaștrilor. Aceștia și-au exprimat supărările în comentariile postării în care clubul a anunțat rezultatul final.

În secțiunea de comentarii și-a făcut apariția și patronul Adrian Mititelu. „Este și ușor și gratis să comentăm fotbalul, să-i catalogăm în fel și chip, asta în condițiile în care pricepuții nu au atins vreodată o minge de joc. Este mult mai greu să joci și să susții fotbalul. Trăsăturile denumirii de SUPORTER nu prea își mai au sensul, nu-și mai regăsesc menirea. Mai degrabă se potrivește «CRITICI»!”, a tunat şeful echipei craiovene.

Intervenția lui Mititelu a devenit cel mai apreciat comentariu, cu sute de like-uri. Nu a fost singurul comentariu patronului. I-a răspuns și unui suporter care a contestat schimbarea făcută de Marius Croitoru în minutul 59, Mario Ilie în locul accidentatului Traian Ciubotaru.

„Astăzi ne-a iubit norocul. Nu poți să faci schimbare în minutul 60 cu Mario Ilie! La liga a 2-a așa se câștigă meciurile, cu luptă, dar și cu multă minte! Croitorule, învață ce trebuie să faci când ai 1-0 în deplasare la pauză! În rest, urcăm unde ne este locul în clasament!”, a spus suporterul neinformat, iar răspunsul a venit imediat.

„Dacă ai cunoaște regulamentul, n-ai scrie tâmpenii. Apropo, Mario Ilie era singurul «under» disponibil pentru schimbarea «under-ului» Ciubotaru, accidentat”, a mai spus Adrian Mititelu.

FCU Craiova a adunat 6 puncte în primele 3 etape şi urmează să joace, etapa viitoare, pe propriul teren, cu Şelimbăr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed