Final de drum pentru tricolorul lui Mircea Lucescu! Ce urmează să se întâmple cu jucătorul. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Final de drum pentru tricolorul lui Mircea Lucescu! S-a aflat ce urmează să se întâmple cu jucătorul. Dezvăluiri de ultimă oră din interior despre portarul celor de la Atletico Madrid. Acesta ar avea mai multe oferte.

Tricolorul lui Mircea Lucescu nu ar mai avea viitor la Atletico Madrid. Horațiu Moldovan a apărat în toate cele patru amicale ale verii, dar tot ar putea să plece.

Final de drum pentru tricolorul lui Mircea Lucescu!

Tricolorul lui Mircea Lucescu nu a debutat oficial pentru Atletico madrid, motiv pentru care este gata să plece. Gruparea antrenată de Diego Simeone e gata să renunţe la jucător. Aşteaptă o ofertă în valoare de 2,5 milioane de euro, conform estoesatleti.es. Românul a fost transferat de la Rapid în schimbul a 800.000 de euro.

Sursa citată spune că Moldovan a avut nu mai puțin de 9 oferte de transfer în această vară. Pe lângă Celtic, cea care încă și l-ar dori pe internaționalul român, Hamburg, Ferencvaros și Al Raed l-au avut pe listă pe acesta. Damac, echipa pregătită de Cosmin Contra și unde evoluează și Nicuşor Stanciu, și-a exprimat și ea dorința de a îl transfera pe Moldovan.

Rayo Vallecano, Valladolid și Getafe au fost și ele pe urmele lui Horațiu Moldovan, iar ultima echipă nu a fost dezvăluită. Mai mult, spaniolii anunță că decizia celor de la Atletico este ca Jan Oblak să rămână portarul numărul 1 al echipei. Asta chiar dacă plecarea lui Moldovan ar lăsa un gol important.

”Această decizie reflectă importanța pe care Moldovan o are pentru Atletico, chiar și în rolul său de al doilea portar. Situația lui Moldovan este un subiect sensibil pentru Atletico.

Deși el nu este portarul titular, plecarea sa ar lăsa un gol semnificativ în echipă. Jan Oblak rămâne portarul de necontestat, dar nevoia de a avea o rezervă de încredere este crucială pentru menținerea competitivității în toate competițiile”, au notat spaniolii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed