Vedeta lui Zeljko Kopic are tupeu! Mesaj dur pentru Gigi Becali. Ce i-a transmis şefului de la FCSB

Vedeta lui Zeljko Kopic are tupeu! Mesaj dur pentru Gigi Becali. S-a aflat ce i-a transmis şefului de la FCSB. Unul dintre cei mai în formă jucători de la Dinamo nici nu vrea să audă de rivală.

Jucătorul lui Zeljko Kopic s-a dezlănţuit. Spune că nu are ce să caute în curtea rivalei FCSB. Asta după ce Gigi Becali a spus că şi l-ar dori pe Abdallah.

Vedeta lui Zeljko Kopic are tupeu!

Dennis Politic a avut un răspuns tranşant atunci când a fost întrebat ce ar face dacă Gigi Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB. Vedeta lui Zeljko Kopic a exclus o asemenea variantă. Nu îl vede nici pe colegul său Abdallah la FCSB, deşi Gigi Becali a anunţat că şi-l doreşte.

„Îl vezi pe Abdallah la FCSB?”, a fost întrebat Dennis Politic, potrivit gsp.ro. „Nu știu, nu ține de mine să comentez ce-și dorește nea Gigi, ce-și dorește Hakim. Când știi că ești apreciat, iar el este foarte-foarte apreciat aici la Dinamo, de la staff, jucători, fani, nu ai de ce să schimbi. A avut momente bune aici, poate oferi calitate în continuare”, a răspuns Dennis Politic.

Ulterior, Politic a fost întrebat şi ce ar face el dacă Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB. „Nici nu mă gândesc la așa ceva. Sunt foarte fericit la Dinamo. Am planuri mari în ceea ce privește acest sezon. Momentan, îmi doresc să revin pe gazon, să mă recuperez bine și să fac o treabă bună în tricoul lui Dinamo”, a răspuns căpitanul lui Dinamo.

Dennis Politic va lipsi de la derby-ul cu Rapid din pricina problemelor medicale. În absenţa lui, cel mai probabil banderola de căpitan va fi purtată de Eddy Gnahore.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed