Simona Halep, în atenția fanilor. Detaliul care nu le-a scăpat. Cum a apărut jucătoarea de tenis după ce a participat la evenimentul organizat de Ion Țiriac / Foto

Simona Halep, în atenția fanilor. Internauții au observat imediat un mic detaliu după ce jucătoarea de tenis a participat la evenimentul organizat de Ion Țiriac, în cadrul căruia au fost premiați medaliații olimpici.

Dubla câștigătoare de Grad Slam a fost extrem de zâmbitoare și a stat de vorbă cu jurnaliștii minute în șir. Seara și-a petrecut-o în oraș alături de persoane dragi.

Simona Halep, în atenția fanilor. Detaliul care nu le-a scăpat

Simona Halep și-a făcut apariția la premierea medaliaților olimpici. Jucătoarea de tenis a fost extrem de relaxată. S-a întreținut minute bune cu Sorana Cîrstea, a făcut poze cu sportivii și a acordat interviuri.

Pentru acest eveniment, fostul lider mondial a optat pentru o rochie lungă albă, care i-a venit de minune.  La aceasta a asortat o geantă Chanel Timeless/Classique, albă, al cărui preț poate ajunge până la 8.250 de euro. Pantofii au avut aceeași culoare.

După câteva ore, Simona Halep a postat o altă fotografie în care își schimbase ținuta. Cel mai probabil pentru o cină în oraș cu persoane apropiate. De această dată a optat pentru un top negru și o pereche de jeans. Geanta aleasă a fost neagră, la fel și pantofii. După ce Simo a făcut publică imaginea pe Instagram, fanii au reacționat imediat.

„Alb pentru zi, negru pentru seară”, a fost unul dintre comentarii.

Cel mai mare regret al jucătoarei de tenis

Halep a jucat doar două meciuri de la revenire. Apoi s-a accidentat și nu a mai putut onora invitațiile. În 2024 a ratat toate turneele de Grand Slam, dar și Jocurile Olimpice. Jucătoarea de tenis a recunoscut că a visat să joace la Paris.

„Rămâne un regret că nu am putut participa. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu la Jocurile Olimpice. Dar am fost în 2012 la Londra și mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci Olimpiada. Am mai jucat Fed Cup, am fost foarte aproape de o finală. Totuși nu se compară cu o Olimpiadă. De aceea, vreau să îi felicit pe toți cei care sunt prezenți aici. Știu cât de grea este munca din spatele Jocurilor Olimpice. Și mai ales că presiunea este enormă știind că patru ani te antrenezi pentru un moment, dar au fost capabili, puternici să câștige medalii pentru România”, a declarat Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed