Tricolorul lui Mircea Lucescu, idol la echipă. Răzvan Marin a fost lăudat încă din pregătiri: ‘Cel mai bun transfer, costuri zero’

Presa din Italia îl laudă pe Răzvan Marin, întors în această vară la Cagliari, după o prestație foarte bună la EURO 2024. În ultimele două sezoane a jucat la Empoli, dar împrumutul a expirat în această vară.

Internaționalul român a fost integralist în Cagliari – Carrarese 3-1 la începutul acestei săptămâni și a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Răzvan Marin, lăudat după întoarcerea la Cagliari. Cum l-au numit italienii

Răzvan Marin, 28 ani, a revenit la echipa sa, Cagliari, după două sezoane petrecute la Empoli. Jurnaliștii italieni l-au lăudat pe tricolor și spun că mutarea este în avantajul clubului. Cagliari a reușit cu greu să se salveze de la retrogradare sezonul trecut.

 „Cel mai bun transfer nu costă nimic. Cagliari se bucură de întoarcerea lui Răzvan Marin. A venit în vara lui 2020 de la Ajax. După multe dificultăți în a se adapta fotbalului italian, mai ales într-un rol care nu îi priește, și-a câștigat locul. A avut multă răbdare, mereu la locul lui, cu o tenacitate tipică est-europenilor.

După retrogradarea lui Cagliari, a venit oferta de la Empoli, iar Răzvan și-a arătat calitățile acolo, fiind foarte apreciat. De neexplicat, noul director sportiv nu l-a mai vrut la echipă, iar acesta s-a întors la Cagliari. Părea că va pleca, mai ales după Campionatul European, unde a reușit să înscrie de două ori”, au scris italienii de la tuttomercatoweb.

Răzvan Marin a impresionat deja în Cagliari – Carrarese 3-1, în care a avut o pasă decisivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed