Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous va fi uimit. Este răsturnare totală de situaţie

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous va fi uimit. Este răsturnare totală de situaţie. Unul dintre jucătorii de bază ai campioanei va putea juca în disputa cu Lask Linz.

Elias Charalambous primeşte o veste bună. Totul se întâmplă înaintea manşei tur din Europa League. FCSB se deplasează pe terenul austriecilor de la Lask Linz.

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB!

Elias Charalambous îl va putea folosi pe Valentin Creţu în meciul contra celor de la Lask Linz. Pentru a ajunge în faza grupelor din Europa League, FCSB trebuie să treacă de austriecii de la LASK Linz. Primul meci va avea loc în Austria, returul urmând să se dispute o săptămână mai târziu la Bucureşti.

După înfrângerea cu Sparta Praga, scor 2-3, Valentin Creţu a primit cartonaş galben pentru proteste. În primă fază, chiar şi oficialii celor de la FCSB au crezut că fundaşul dreapta este suspendat. Lucrurile nu stau deloc aşa, conform golazo.ro. Valentin Creţu va fi eligibil pentru meciul cu LASK Linz, în ciuda cartonaşului galben primit. FCSB a primit şi confirmarea de la UEFA. S-a repetat situaţia în care s-a aflat şi Joyskim Dawa turul trecut.

O dată la două tururi preliminare din cupele europene, UEFA şterge un galben. Astfel, dacă Valentin Creţu va fi avertizat în duelul din Austria, el va fi suspendat pentru partida retur de pe teren propriu. Acum, Creţu îşi poate ajuta echipa cel puţin în manşa tur a acestui duel cu austriecii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed