Vestea momentului pentru Zeljko Kopic! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Şi Neil Lennon, direct vizat

Vestea momentului pentru Zeljko Kopic! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Şi Neil Lennon, direct vizat. Cu o zi înaintea derby-ului din Giuleşti totul a fost făcut public. S-a aflat cine va conduce partida.

Veste de ultimă oră pentru antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic. S-a aflat cine va arbitra duelul contra celor de la Rapid.

Vestea momentului pentru Zeljko Kopic!

Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a luat decizia. Arbitrul Iulian Călin va conduce la centru meciul Rapid – Dinamo, care va avea loc, duminică, de la ora 21.30, în etapa a VI-a din Superliga.

El va fi ajutat la cele două linii de Mihai Marius Marica şi George Florin Neacşu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Adrian Popescu. Observatori vor fi Cristian Nica şi Octavian Goga. Meciul va avea loc pe Superbet Arena-Giuleşti.

Înaintea acestei dispute, Dinamo are un început foarte bun de sezon. Se află pe un loc de play-off în Superliga. De partea cealaltă, echipa lui Neil Lennon nu se regăseşte. Nu are nicio voctorie în primele 5 etape ale noului sezon. Ultimul rezultat a fost 1-1, pe terenul nou-promovatei, Gloria Buzău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed