Zeljko Kopic, tranșant. I-a răspuns lui Viorel Moldovan chiar înaintea meciului + Ce probleme are croatul 

Zeljko Kopic a vobit în cadrul unei conferințe de presă despre duelul cu Rapid. Meciul se în Giulești, duminică de la ora 22.00. Croatul a anunțat că are mai mulți jucători indisponibili pentru această dispută.

Cu această ocazie, antrenorul a ținut să-i răspundă și lui Viorel Moldovan, chiar dacă a spus că nu a fost deranjat de declarațiile făcute de președintele giuleștenilor.

Zeljko Kopic i-a răspuns lui Viorel Moldovan înaintea meciului

Viorel Moldovan anunța în urmă cu câteva zile că Rapid va câștiga meeciul cu Dinamo și astfel va fi un nou început. 

Zeljko Kopic i-a răspuns fostului internațional, chiar dacă a spus că declarațiile nu l-au supărat deloc.

„Aceasta este opinia lui. Oricine poate spune ce vrea. Crede în echipa lui, nu am o problemă cu asta. De la începutul sezonului, oamenii nu credeau în noi, însă cred că am făcut unele partide bune. Mergem să dăm totul pentru cele trei puncte. Vom vedea după partidă cine va fi mai fericit”, a fost răspunsul lui Kopic.

„Garantez că vom câștiga cu Dinamo! Puteți nota, vom câștiga cu Dinamo! Va fi un nou început. Anul trecut, după cinci etape, Rapidul avea cinci puncte, cu un punct mai mult decât acum. În momentul de față, noi avem patru puncte. Într-adevăr, am fi vrut mult mai mult, dar ținând cont de anumite aspecte, pot exista circumstanțe.”, declara fostul atacant, în urmă cu două zile.

Ce probleme are croatul înaintea partidei din Giulești

Kopic nu se va putea baza pe mai mulți jucători. Dennis Politic și Petru Neagu, accidentați în partida cu Poli Iași (2-2), vor lipsi timp de trei săptămâni.  

„Petru și Dennis nu sunt apți pentru acest joc. Prima estimare este de trei săptămâni. Vom da totul pentru a îi recupera cât mai rapid. Hakim este apt. A participat la ultimele două antrenamente. Cred în el, în mentalitatea și atitudinea lui. Va fi pregătit pentru jocul de mâine. Nu am prevăzut aceste accidentări, nu am fost încântat.

 Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm. Să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile. Eu cred în toți jucătorii mei. 

 I-am analizat pe cei de la Rapid, știm că sunt într-o situație dificilă, însă asta nu contează. Motivația va fi diferită. Vor fi 90 minute de luptă, iar la finalul lor, echipa mai bună va obține toate cele trei puncte”, a spus antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed