David Popovici, surprins în trafic! Ce s-a întâmplat după ce a fost premiat de Ion Țiriac. Imagine virală cu sportivul / Foto

David Popovici a fost surprins în trafic după ce a fost premiat de Ion Țiriac. Campionul olimpic s-a suit la volanul noului său bolit pentru a merge spre casă. Imaginea cu sportivul a devenit imediat virală.

Miliardarul român i-a premiat pe medaliații de la Jocurile Olimpice 2024, iar Popovici a plecat cu două mașini, după ce a câștigat medalia de aur la 200 metri liber și bronzul la 100 metri liber.

David Popovici, surprins în trafic

O imagine cu David Popovici a devenit virală pe rețelele de socializare. Campionul olimpic a fost surprins în trafic la volanul bolidului său, chiar după evenimentul organizat de Ion Țiriac.

Facebook Rei Kano

„Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport.

Repet, mesajul pe care l-am transmis este important. Apreciez foarte mult inițiativa domnului Țiriac, mi-aș dori să văd cât mai mulți oameni de afaceri români susținând sportul românesc, fiecare cum poate și cum dorește. Vreau să mă bucur de mașină. Greu am reușit să mă detașez. Au fost atât de multe zile, luni, ani în pregătirea acestor Jocuri, iar în 1 minut și 44 secunde s-au încheiat brusc! A fost atât de multă presiune, sudoare, sânge lacrimi, iar în 3-4 zile s-a terminat totul. Trebuie să învăț să mă adaptez, să învăț să mă relaxez, asta e problema mea și a tuturor sportivilor prezenți aici.

Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței. Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a declarat vineri David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed