Ion Crăciunescu a spus clar! Verdict după gafa etapei în Superliga: ‘Unul e sancționat, unul iertat. Nu înțeleg!’

Ion Crăciunescu a analizat faza etapei din Superliga. Fostul arbitru nu înțelege cum centralul Nicușor Flueran a făcut așa ceva.

Jordan Gele a fost eliminat în minutul 50 al meciului Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești. Francezul l-a lovit cu pumnul în abdomen pe Paul Papp.

Ion Crăciunescu, verdict după gafa etapei în Superliga

Ialomițenii au rămas în 10, după ce Jordan Gele a fost eliminat după ce la lovit pe Paul Papp. Francezul a fost provocat de adversar, s-a enervat și nu s-a abținut. Lovitura nu a părut foarte puternică, totuși Viorel Flueran l-a eliminat după ce a consultat VAR.

Ion Crăciunescu spune că Gele nu trebuia să vadă cartonașul roșu pentru gestul său.

„Cum să dai roșu pentru așa ceva? Roșu înseamnă lovire intenționată. Vedeți lovire? Mi se pare o atingere, așa. Asta nu e de roșu. Lovirea are o anumită intensitate. Ambii jucători comit aproape aceeași greșeală. Fac același lucru. Unul e sancționat, unul iertat. Nu înțeleg!”, a spus Crăciunescu la Digi Sport.

Adrian Mihalcea s-a enervat și el cumplit.

„Să mă ierte Dumnezeu, nu poți să dai roșu la împinsul ăsta de unghie! Asta e vrăjeală, nici n-a fost intensitate”, a tunat antrenorul Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia a pierdut, scor 1-2, cu Petrolul.

„Nu am înțeles eliminarea. Am văzut faza video, intenția mea nu a fost să-l lovesc puternic. M-a atins din spate, m-a împins tot timpul, m-a tot tras de tricou. Intenția a fost să-l ating astfel încât să-i transmit să nu mă mai atingă, apoi arbitrul a mers la VAR și mi-a dat cartonaș roșu. Nu pot înțelege, pe bune!”, s spus și Jordan Gele, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed