S-a aflat adevărul despre Dennis Man! Decizia luată înaintea meciului. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat

S-a aflat adevărul despre Dennis Man! Decizia luată înaintea meciului. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat. Totul după ce tricolorul a ratat un penalty în primul meci al sezonului, ăn Cupa Italiei.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Dennis Man chiar înaintea debutului în Serie A. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunţat decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei.

S-a aflat adevărul despre Dennis Man!

Dennis Man tocmai a ratat un penalty în Cupa Italiei, dar este om de bază la Parma. Antrenorul Fabio Pecchia l-a reconfirmat în primul 11 al Parmei pentru meciul cu Fiorentina. În ceea ce îl priveşte pe Mihăilă, acesta ar putea juca vârf împins, în locul lui Bonny. Asta pentru că atacantul francez nu e complet refăcut în urma unei accidentări.

„În atac, Cancellierei sau Almqvist? Pecchia a spus că trebuie să-i evalueze pe amândoi și că nu își va asuma riscuri. Între cei doi, fostul jucător al lui Lecce (n.r. Almqvist) are prima șansă. Ar putea juca în banda stângă, în timp ce Mihăilă va fi mutat vârf de atac, dacă nu va juca Bony. În partea dreaptă, Man a fost confirmat”, a scris Gianluca Di Marzio pe site-ul lui.

Cum ar putea arăta echipele de start la meciul Parma – Fiorentina:

Parma: Suzuki – Coulibaly, Osorio, Balogh, Valeri – Sohm, Estevez – Man, Bernabe, Almqvist – Mihăilă
Fiorentina: Terracciano – Martinez Quarta, Pongracic, Biraghi – Dodo, Amrabat, Mandragora, Parisi – Sottil, Colpani – Kean

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed