Andrei Prepeliţă s-a enervat cumplit! Cuvinte dure după umilinţa cu CSU Craiova: ‘Multe greşeli’ + Anunţ clar pentru şefii clubului

Andrei Prepeliţă s-a enervat cumplit! Cuvinte dure după umilinţa cu CSU Craiova. Gloria Buzău a comis-o grav. A pierdut, scor 1-5, şi grijile retrogradării deja au început pentru buzoieni.

Andrei Prepeliţă este extrem de nemulţumit de greşelile comise de jucătorii săi. Este mulţumit doar de primele 35 de minute ale partidei.

Andrei Prepeliţă s-a enervat cumplit!

„Fotbal jucat pe momente. În primele 35 de minute jocul a fost echilibrat. Am luat două goluri din greşeli. După pauză am încercat să schimbăm. Trebuia să fac asta. Nu mai aveam ce să pierdem. Dacă nu eşti atent în faţa unei echipe cu individualităţi greşelile fac diferenţa. Lotul nu e definitivat”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului.

Andrei Prepeliţă a spus clar. Mai are nevoie de minim doi jucători pentru a scăpa de retrogradarea din Superliga. „După meciuri reuşite e uşor să vorbeşti. Acum e un moment dificil. Multe greşeli, greşeli de poziţionare. Au fost greşeli, căutăm soluţii. Dragoş Grigore nu e la cel mai înalt nivel. Poate va mai veni un fundaş central, dar şi un atacant”, a mai spus antrenorul buzoienilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed