Băiatul lui Ion Țiriac a lăsat mască pe toată lumea! Discurs fabulos în faţa campionilor. Ce le-a transmis după ce au scris istorie la Jocurile Olimpice 2024

La festivitatea de premiere a medaliaților de la JO 2024, Alexandru, fiul lui Ion Țiriac a ținut un discurs fabulos în faţa campionilor. Acesta a făcut o plecăciune și i-a numit eroi pe câștigătorii de la Paris.

După ce au venit de la Jocurile Olimpice, toți medaliații au fost premiați de Fundația Ion Țiriac, pentru rezultatele remarcabile obținute la Paris. Alexandru, fiul milionarului, a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivilor.

Fiul lui Ion Țiriac a lăsat mască pe toată lumea!

Țiriac a oferit 22 de mașini marca Hyundai Ioniq 5. Printre cei premiați s-a aflat şi gimnasta Sabrina Voinea, clasată pe locul 4 în finala de la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii care au cucerit două medalii olimpice au primit două autoturisme.

Înainte ca sportivii să primească premiile, pe scenă a urcat Ion Alexandru Țiriac pentru a le adresa câteva cuvinte.

”Dragi prieteni, dragi sportivi, dragi eroi, sunt probabil cel mai înalt din sala asta. Am mult peste 2 metri, însă niciodată nu m-am simțit atât de mic. Vreau să vă mulțumesc încă o dată. Nu pentru cele 30 de secunde, doi metri, un centimetru pe care le-ați depășit la Paris, ci pentru anii care stau în spate. De muncă, de suferință, de lacrimi, de sânge, de accidentări.

În numele românilor, vin eu, vine familia mea, vine fundația și mai vin încă 19 de milioane de persoane să vă dea un mic gest de apreciere, care nu ajunge nici măcar la o unghie față de ce ați făcut voi, însă e ce putem noi să vă dăm astăzi. Să intre automobilele serie customizată (n.r.- personalizată) olimpică, pe care le-am pregătit pentru voi încă de la începutul Jocurilor. Felicitări încă o dată și mulțumesc”, a spus Ion Alexandru Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed