Se retrage Ana Bărbosu?! Anunţ bombă al sportivei. Decizia pe care o va lua după Jocurile Olimpice 2024

Se retrage Ana Bărbosu?! Anunţ bombă al sportivei. Decizia pe care o va lua după Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta care a primit medalia de bronz după intervenţia TAS rupe tăcerea.

Ana Bărbosu este foarte fericită pentru medalia primită după decizia TAS. Totuşi, se gândeşte să se retragă din gimnastică după competiţia de la Paris.

Se retrage Ana Bărbosu?!

Ana Bărbosu nu le-a uitat pe Jordan Chiles şi Sabrina Voinea. Speră că va exista o concluzie fericită şi pentru acestea. “Aşteptarea a fost la JO nu să iau medalie, ci să-mi fac exerciţiul cât de bine pot. În urma exerciţiului meu curat de la sol a venit şi medalia. Împreună cu familia şi prietenii, antrenorii şi federaţia am reuşit să trec peste încercările mai grele.

Este un lucru care ne întristează să vedem că la nivel înalt au existat astfel de probleme. Noi ca sportive nu am greşit cu absolut nimic. Am fi aşteptat ca şi arbitrele şi staful de la competiţie să îşi facă la fel treaba”, a spus sportiva.

A avut şi un mesaj special. “Le transmit fetelor care vor să facă gimnastică să aibă încredere că dacă îşi doresc ceva o să se îndeplinească dacă se ţin de treabă şi îşi asumă munca grea. Sunt foarte bucuroasă şi recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Eu mă bucur pentru această medalie că am primit-o, sper să existe o concluzie fericită şi pentru fete. Eu le transmit gândurile mele pozitive. Mă gândesc şi la ele chiar dacă astăzi eu am primit medalia de bronz”, a adăugat sportiva.

Bărbosu a precizat că va avea o perioadă de pauză. Apoi, va lua o decizie cu privire la continuarea carierei sale. “O să iau o pauză, iar după aceea o să pot să iau o decizie corectă în privinţa carierei mele”, a mai spus Ana Bărbosu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed