Suma uriaşă cheltuită de Ion Ţiriac! Dezvăluiri după premierea campionilor de la Jocurile Olimpice 2024. Magnatul nu s-a uitat la bani

Ion Ţiriac nu s-a uitat la bani și a cheltuit o sumă uriașă pentru premierea medaliaților de la Jocurile Olimpice 2024.

În cadrul evenimentului organizat la salonul auto din Otopeni, Țiriac Collection, 21 de sportivi au fost recompensați. În plus, pe listă a fost și Sabrina Voinea. Gimnasta a terminat pe locul patru proba de sol, a făcut contestație la TAS, dar aceasta a fost respinsă.

Suma uriaşă cheltuită de Ion Ţiriac!

Miliardarul a dat cadou câte un automobil fiecărui medaliat olimpic. În plus le-a oferit medalii din aur de 14K, dar și asigurări de viață.

Fundația care îi poartă numele a plătit aproximativ un milion de euro pentru mașini.

AUR – Hyundai Ioniq 5 (52.500 euro)
ARGINT – Hyundai Kona (25.500 euro)
BRONZ – Hyundai Bayon (20.000 euro)

Toate autoturismele au asigurare RCA și Casco până în 2028.

Tot în funcție de medalii, sportivii au primit și asigurări de viață. Aur – 165.000 euro,
argint – 125.000 euro, bronz – 90.000 euro.

Ion Ţiriac: „Suntem aici să plătim tributul care-l avem, răsplata și respectul acestor oameni”

„Suntem aici, nu e nimic oficial. Asta e o treabă aproape de familie. Suntem aici să plătim tributul care-l avem. Răsplata și respectul acestor oameni care la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun.

Că poate încet, încet ne recâștigăm ceea ce am avut întotdeauna. Nu gena pentru sport, nu asta, dar poate ne recâștigăm înapoi copilul ca să mai lase tableta și să-și facă alte treburi dacă părinții au ceva în cap și să vedem cum facem. Poate ajungem din nou acolo unde am fost. Ați făcut foarte mult, ați făcut mult mai mult decât credeam.

Pe de o parte, pe de altă parte, cine știe. Am avut onoarea, plăcerea să-l văd pe domnul prim-ministru ieri și ne-a promis că ceea ce a scos din gură să face. Că încep acum și de la infrastructură, să dea bani și pentru sport. Cred că o să o facă. Hai să vedem cum facem noi ăștia care suntem mai bătrânei pe-aici.

Și vreau să vă fac și ori surpriză. Înainte să trec mai departe, avem pe cel mai în vârstă olimpic care trăiește în ziua de astăzi domnul Ioniță, care e acolo, 96 de ani, olimpic la Roma, ciclism, în 1960″, a declarat Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed