Vești bune pentru Horaţiu Moldovan! Spaniolii au dat verdictul înaintea meciului. Ar putea să fie șansa românului 

Vești bune pentru Horaţiu Moldovan înainte de startul sezonului în La Liga. Atletico Madrid o va întâlni, luni, pe Villarreal și se pare că românul va fi titular.

Jan Oblak s-a accidentat la EURO 2024, și chiar dacă a revenit la antrenamente, jurnaliștii spanioli susțin că Diego Simeone nu va merge pe mâna lui în primul meci.

Horaţiu Moldovan ar putea să fie titular în La Liga

Horațiu Moldovan a jucat pimul meci ca titular în poarta spaniolilor. Diego Simeone i-a oferit o șansă românului în meciul amical Atletico – Juventus 2-0. Moldovan a primi o notă foarte bună pentru prestația sa, 7.2, peste media colegilor săi. 

Jurnaliștii spanioli susțin că Moldovan va debuta și în La Liga. Ar urma să fie titular în primul meci al sezonului, cu Villarreal. Asta în condițiile în care Jan Oblak nu este refăcut în totalitate.

„Diego Simeone a început să pregătească miercuri prima meci al lui Atletico Madrid din La Liga. Atletico o va înfrunta luni pe Villarreal, pe La Ceramica. Mai are cinci zile la dispoziție pentru a pune la punct toate detaliile, dar miercuri, Simeone a văzut deja care ar putea fi primul 11 pentru meciul din prima etapă a noului sezon.

Primul 11 va fi marcat de prezența lui Horațiu Moldovan, chiar dacă Jan Oblak s-a antrenat pe teren pentru prima dată. În acest moment, prezența slovenului pe La Ceramica este incertă, după ce a pierdut tot cantonamentul din cauza unei accidentări suferite la EURO 2024. Situația portarilor va fi clarificată în următoarele zile”, au scris spaniolii de la eldesmarque.com.

Atletico l-a transferat pe portarul naționalei României de la Rapid în luna ianuarie. Spaniolii au plătit 800.000 de euro, dar Diego Simeone nu l-a folosit deloc. După EURO 2024, Moldovan anunța că vrea să-și caute o altă echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed