Probleme pentru Costel Gâlcă! Anunţul făcut de antrenorul lui CSU Craiova înaintea meciului. Nu vor putea juca

Probleme pentru Costel Gâlcă! Anunţul făcut de antrenorul lui CSU Craiova înaintea meciului. Nu vor putea juca. Tehnicianul a vorbit înaintea duelului cu Gloria Buzău, din Superliga.

Costel Gâlcă are probleme de lot înaintea duelului cu Gloria Buzău. Este o întâlnire din etapa a şasea din Superliga.

Probleme pentru Costel Gâlcă!

Costel Gâlcă a vorbi dspre problemele de sănătate cu  care se confruntă Andrei Ivan. Jucătorul a ieșit accidentat de pe teren în duelul cu Petrolul, în runda cu numărul patru din Superliga.

”Este un meci complicat. Suntem favoriți pe hârtie, dar trebuie să demonstrăm în teren și să câștigăm. Gloria Buzău este o echipă destul de bine organizată și jucătorii lor sunt rapizi în tranziție. Depinde de noi cum putem să ne impunem în faza de atac.

Este foarte important să marcăm, pentru că suntem datori în fața porții. Toți suntem bine și apți pentru joc, mai puțin Ivan și Screciu. Andrei Ivan s-a antrenat cu noi pentru meciul cu Buzăul, însă nu e 100%.

Ei sunt o echipă care încearcă să construiască de jos. Caută foarte mult să atragă adversarul și să vină pe mingea a doua”, a declarat Costel Gâlcă. 2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, potrivit Transfermarkt. Jucătorul a evoluat în 5 meciuri pentru CSU Craiova, în acest sezon de Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed