Dan Petrescu nu s-a abținut! L-a contrat pe Mihai Stoica în direct. Răspuns dur pentru oficialul celor de la FCSB

Dan Petrescu nu s-a abținut și i-a răspuns lui Mihai Stoica. De câteva zile, între antrenorul clujenilor și oficialul celor de la FCSB are loc un război al declarațiilor.

Mihai Stoica i-a transmis „Fii și tu bărbat o dată!” , iar tehnicianul fostei campioane a României nu a rămas dator.

Dan Petrescu nu s-a abținut și i-a răspuns lui Mihai Stoica

Dan Petrescu și Mihai Stoica se „războiesc” după ce FCSB a fost eliminată din preliminariile UEFA Champions League. După meci, antrenorul clujenilor a spus că oficialii campioanei o vedeau deja calificată, ceea ce a fost o mare greșeală.

Mihai Stoica s-a enervat și i-a transmis să nu mai generalizeze. Acesta a precizat că singurul care a declarat așa ceva a fost Gigi Becali.

Antrenorul a venit imediat cu un răspuns. 

„Fiecare zice ce vrea. Înainte de meci, eu am zis adevărul. Fiecare e liber să facă ce vrea, e democrație. Eu mereu îmi apăr echipa mea și zic ceea ce cred, fără să îmi fie frică de nimeni”, a fost replica scurtă a lui Dan Petrescu.

Declarațiile de la care a pornit totul

„Din declarațiile date de conducători, FCSB era deja calificată în play-off, după primul tur. O mare greșeală. Cei de la FCSB au păţit acest lucru în prima repriză, au fost siguri că meciul va fi uşor. Ştiu că supără atunci când zic adevărul, dar aceasta este realitatea. Acolo au fost două greşeli personale, iar după aia experienţa s-a văzut”, a fost declarația lui Dan Petrescu.

Oficialul celor de la FCSB i-a răspuns imediat.

„Dacă îi zic ceva, iar se supără. Se apucă el să vorbească despre noi. Spune despre Gigi, dacă ai vreo problemă! Se apucă Petrescu să vorbească. Se face de râs! Cele mai bune echipe le întâlnește el. Cu ce trebuie să vină adversarii, cu trotinetele, ca să fie echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească… nu înțeleg ce vrea! Îl pune pe Neluțu: «Sună-l pe MM că nu se poate, se ia de mine». Păi, taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»! Fii bărbat, Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai vorbi la modul general, fii bărbat și tu! Extraordinar!„, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed