Cea mai frumoasă gimnastă nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri de senzaţie despre David Popovici. Ce a remarcat la campionul român / Foto

Cea mai frumoasă gimnastă nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri de senzaţie despre David Popovici. S-a aflat ce a remarcat la campionul român, în evoluţia acestuia de la Jocurile Olimpice 2024.

David Popovici a rescris istoria la Jocurile Olimpice de la Paris. A reuşit să câştige o medalie de aur şi una de bronz.

Cea mai frumoasă gimnastă nu s-a mai abţinut!

Cea mai frumoasă gimnastă din România, Larisa Iordache, a vorbit despre succesul lui David Popovici. Legendara sportivă a scos în evidenţă un punct forte al înotătorului.

„E fascinant că David poate să facă aceste lucruri, e un om deosebit. Mă bucur foarte tare că este un exemplu pentru copii și adulți, pentru că avem nevoie de astfel de modele. E fabulos că poate să își impună o astfel de rigoare în viață și să fie atent la ce își dorește. Pentru că foarte mulți adolescenți se lasă influențați de ispite”, a spus Larisa Iordache, în podcastul Business Philosophy.

Marea sportivă nu s.a oprit aici. “Pe lângă că sunt optimistă de felul meu, știam că o să fie o ediție mult mai bună de Jocuri Olimpice. Sportivii muncesc foarte mult zilnic și asta a contat la aducerea acestor medalii.

E o bucurie sa afli că sportivii care erau cu potențial erau foarte aproape sau chiar au câștigat medalia mult dorită”, a mai spus Larisa Iordache, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed