Gestul uluitor al lui Ion Ţiriac! Dezvăluiri fabuloase despre Roger Federer. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi foşti mari jucători

Gestul uluitor al lui Ion Ţiriac! Dezvăluiri fabuloase despre Roger Federer. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, între cei doi foşti mari jucători. Mărturie uluitoare a celui mai bogat român.

Ion Ţiriac nu se fereşte să vorbească despre relaţia pe care o are cu marii jucători din tenis.

Gestul uluitor al lui Ion Ţiriac!

După ce a dezvăluit relaţia specială pe care o are cu Novak Djokovic, Ion Ţiriac a vorbit şi despre Roger Federer. Cel mai bogat român spune că elveţianul îi poartă un respect imens. Asta deli cei doi nu se cunosc foarte bine.

Ţiriac a dezvăluit şi cum îi spune Roger Federer atunci când vorbeşte despre el. De asemenea, Ţiriac a spus şi care este diferenţa dintre Federer şi ceilalţi doi mari rivali ai lui. Este vorba despre Novak Djokovic şi Rafa Nadal.

„De fapt, îl cunosc foarte puțin pe Roger Federer, dar el m-a respectat întotdeauna. Asemenea celorlalte vedete din circuit, el mă numește șef. Cred sincer că el este într-adevăr într-o categorie aparte, dacă îl comparăm de exemplu cu Nadal sau Djokovic.

Este un jucător care a inventat lucruri pe un teren de tenis, lucruri care nu existau. Fizic, a fost întotdeauna puțin sub Djokovic și Nadal, dar avea talentul în mâini, asta e o certitudine”, a spus Țiriac pentru welovetennis.fr.

Ţiriac este, în 2024, cel mai bogat român. Presa de specialitate spune că fostul mare jucător de tenis are o avere care se ridică la circa 2,1 miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed