Avertisment pentru Dan Petrescu! Ciprioții au un obiectiv clar. Nu vor să se încurce de CFR Cluj

Avertisment pentru Dan Petrescu. Ciprioții de la Pafos au un obiectiv clar. Nu vor să se încurce de CFR Cluj în play-off-ul UEFA Conference League.

Românii i-au eliminat pe israelienii de la Maccabi Petah Tikva după ce au câștigat și returul, în timp ce echipa românului Vlad Dragomir a trecut de CSKA Sofia.

Avertisment pentru Dan Petrescu! Ciprioții au un obiectiv clar

CFR Cluj a învins-o pe Maccabi Petah Tikva, scor 2-0 la general, în turul trei și va juca în play-off-ul UEFA Conference League. Următoarea adversară a echipei lui Dan Petrescu este  Pafos.

Presa din Cipru a reacționat imediat.

”Visul celor de la Pafos pentru o primă apariție în faza ligii a unei competiții europene este la doar un pas, după victoria împotriva lui CSKA 1948 Sofia. Singurul obstacol în fața celor de la Pafos rămâne CFR Cluj, echipa pe care câștigătoarea Cupei o va întâlni în play-off-ul Conference League.

Românii i-au eliminat pe israelienii de la Maccabi Petah Tikva după ce au câștigat și returul. Cu mult confort, CFR și-a asigurat biletul către ultima oprire înainte de Conference League”, au titrat cei de la philenews.com.

”Jucătorii lui Pafos își fac bagajele pentru România”, au notat și jurnaliștii de la gazzetta.cy.

Câștigătoarea ”dublei” dintre CFR Cluj și Pafos Sofia va ajunge în faza ligii Conference League. Cum formatul s-a schimbat, nu vor exista grupe. Fiecare echipă joacă câte 6 meciuri, cu 6 adversari diferiți.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed