Ion Ţiriac se ține de cuvânt! Eveniment grandios organizat pentru medaliații de la Jocurile Olimpice 2024. Simona Halep și Sorana Cîrstea nu au lipsit  / Foto

Așa cum a anunțat, Ion Ţiriac îi premiază pe medaliații de la Jocurile Olimpice 2024 în cadrul unui eveniment grandios.

Au fost prezente o mulțime de vedete, printre care s-au numărat și Simona Halep sau Sorana Cîrstea.

Sportivii români, premiați de Ion Țiriac

În cadrul unul eveniment grandios organizat la Țiriac Collection, la Otopeni, fostul jucător de tenis i-a premiat pe medaliații de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Aceștia primesc câte o mașină Hyundai Ioniq 5. Inițial, Țiriac a vrut să-i premieze doar pe medaliații au aur, dar apoi s-a răzgândit. Fiul său a anunțat că și cei care au luat argint sau bronz vor fi recompensați. Nu a fost uitată nici Sabrina Maneca-Voinea, locul 4, în proba de sol.

Înaintea ceremoniei, David Popovici și-a petrecut timpul admirând mașinile din colecția lui Țiriac.

La eveniment au participat o mulțime de vedete. Și-a făcut apariția și Simona Halep. Jucătoarea de tenis a ales o ținută lejeră, albă. De asemenea au participat și Sorana Cîrstea, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Bogdan Stelea sau Mihai Covaliu.

„Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun”

Suntem aici să plătim tributul care-l avem, răsplata și respectul acestor oameni care la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun.

Că poate încet, încet ne recâștigăm ceea ce am avut întotdeauna, adică nu gena pentru sport, nu asta, dar poate ne recâștigăm înapoi copilul ca să mai lase tableta și să-și facă alte treburi dacă părinții au ceva în cap și să vedem cum facem, poate ajungem din nou acolo unde am fost. Ați făcut foarte mult, ați făcut mult mai mult decât credeam.

Pe de o parte, pe de altă parte, cine știe, am avut onoarea, plăcerea să-l văd pe domnul prim-ministru ieri și ne-a promis că ceea ce a scos din gură să face, că încep acum și de la infrastructură, să dea bani și pentru sport. Cred că o să o facă. Hai să vedem cum facem noi ăștia care suntem mai bătrânei pe-aici. Și vreau să vă fac și ori surpriză, înainte să trec mai departe, avem pe cel mai în vârstă olimpic care trăiește în ziua de astăzi domnul Ioniță, care e acolo, 96 de ani, olimpic la Roma, ciclism, în 1960.

Nu e mare lucru ce facem noi pentru dumneavoastră aici, și când spun noi, eu, Țiriac, familia Țiriac sau fundația. Am încercat să facem ceva, îi mulțumesc feciorului meu, pentru că în 10 zile a făcut mai mult decât puteam face eu în 2 luni. S-adune tot ce s-a adunat aici. Mulțumesc Allianz Țiriac, care vă face totuși o surpriză destul de plăcută mai încolo”, a spus Țiriac.

 Medaliații României la Jocurile Olimpice de la Paris

AUR – David Popovici (înot, 200 metri liber)
AUR – Andrei Cornea și Marian Enache (canotaj, dublu vâsle masculin)
AUR – Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu (canotaj, 8+1 feminin)
ARGINT- Simona Radiș și Ancuța Bodnar (canotaj, dublu vâsle feminin)
ARGINT- Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel (canotaj, dublu rame feminin)
ARGINT – Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc (canotaj, dublu vâsle categorie ușoară feminin)
ARGINT – Mihaela Cambei (haltere, categoria 49 kg.)
BRONZ – David Popovici (înot, 100 metri liber)
BRONZ – Ana Maria Bărbosu (gimnastică, sol, după decizia TAS)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed