Mario Camora face anunţul serii! Dezvăluiri de ultimă oră după calificarea în play-off-ul Conference League: ‘Trebuia să marcăm mai multe goluri’ + Obiectivul clar al celor de la CFR Cluj

Mario Camora face anunţul serii! Dezvăluiri de ultimă oră după calificarea în play-off-ul Conference League. Cei de la CFR Cluj s-au distrat cu israelienii de la Maccabi Petah Tikva şi e în play-off-ul competiţiei.

Mario Camora şi-ar fi dori să înscrie mai multe goluri. Este însă foarte mulţumit că CFR  Cluj nu a primit gol.

Mario Camora face anunţul serii!

„O victorie. Din nou echipa a fost bine, nu a primit gol. Important e că suntem în play-off. Trebuia să marcăm mai multe goluri, dar important e că am câştigat. Au avut posesie mai multă, dar i-am lăsat să facă posesie. Au fost cu spatele la poartă. Au avut un şut două tot meciul”, a spus Mario Camora, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mario Camora vrea o zi de odihnă, dar atrage atenţia. Nici nu concepe ca formaţia sa să nu se califice în grupele Conference League. „În Europa nu am primit gol deloc. Dacă nu primeşti gol eşti aproape de a câştiga. Să ne odihnim. Vom avea o zi de pauză. Să ne gândim bine la meciul de play-off. Trebuie să analizăm bine adversarul, dar să jucăm cum vrem noi”, a mai spus Camora, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed