Cine transmite partida LASK Linz-FCSB. Decizia care va stârni un scandal uriaş. Nu se mai poate face nimic

Cine transmite partida LASK Linz-FCSB. Decizia care va stârni un scandal uriaş. Nu se mai poate face nimic. Este vorba despre prima manşă a play-off-ului Europa League. Asta după ce campioana a fost eliminată din Champions League.

O nouă decizie şocantă luată de către cei de la PRO TV. Partida tur dintre LASK Linz şi FCSB nu va fi transmisă la TV în România.

Cine transmite partida LASK Linz-FCSB

Cei de la PRO TV nu se dezmint. La fel ca și la meciul cu Sparta Praga, din Cehia, PRO TV a cumpărat drepturile de difuzare, dar meciul nu se va vedea la TV. Platforma de streaming Voyo este singurul loc unde va putea fi urmărită partida dintre austrieci și campioana României.

Cei de la FCSB nu a avut un cuvânt de spus în luarea acestei decizii. Asta pentru că drepturile de televizare sunt vândute de clubul gazdă, adică LASK Linz. Meciurile cu Virtus și cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor au fost transmise, de asemenea, pe Voyo.

Meciul LASK Linz – FCSB se joacă joi, 22 august, de la ora 20:00, în turul play-off-ului de calificare în grupele Europa League. Returul este programat pentru 30 august, la București. Partida se va juca pe arena din Ghencea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed