S-a decis soarta tricolorului lui Mircea Lucescu! Echipa unde îşi va continua cariera. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

S-a decis soarta tricolorului lui Mircea Lucescu! Echipa unde îşi va continua cariera. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Este vorba despre unul dintre tricolorii care au evoluat foarte bine la EURO 2024.

Florin Niţă tocmai a primit o ofertă importantă. Portarul naţionalei României poate reveni în Turcia, după ce nu s-a înţeles cu cei de la Gaziantep pentru a semna nou contract. Mircea Lucescu trebuie să ştie.

S-a decis soarta tricolorului lui Mircea Lucescu!

Presa din Turcia susţine că Florin Niţă este aproape de a semna un contract cu Erzurumspor. Este vorba despre o formaţie din prima ligă a Turciei, conform gaziantepinhabercisi.

„Posibilitatea ca Florin Niță, fostul portar al lui Gaziantep, să revină în Turcia, este în creștere. În timp ce se vehiculează interesul celor de la Erzurumspor pentru portarul cu experiență, viitorul acestuia încă nu este decis.

Portarul Florin Niță, care a avut un sezon trecut bun la Gaziantep, poate reveni în Turcia. A jucat 35 meciuri pentru Gaziantep în sezonul trecut, însă nu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

Numele lui Niță, care a jucat patru meciuri pentru echipa națională a României la Euro 2024, a fost vehiculat intens la Erzurumspor în ultimele zile. Conform informațiilor obținute, Ezurumspor a făcut deja o ofertă pentru transferul lui Niță. Nu s-a ajuns încă la un acord, negocierile fiind în derulare. Acest lucru va deveni clar în zilele următoare”, spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed