Gigi Becali a primit ordin! Jucătorul care trebuie să îi ia locul lui Darius Olaru. Un fost stelist a dat verdictul

Gigi Becali a primit ordin! Jucătorul care trebuie să îi ia locul lui Darius Olaru. Un fost stelist a dat verdictul. Actualul căpitan al celor de la FCSB este foarte aproape de a face pasul în străinătate.

Gigi Becali este sfătuit cui să îi dea banderola de căpitan. A fost indicat unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Gigi Becali a primit ordin!

Helmut Duckadam ştie cine îl poate face uitat pe Darius Olaru la FCSB. Are încredere că Adrian Şut este capabil să strângă jucătorii din vestiar în jurul său. Mijlocaşul de 25 de ani ar putea să ocupe şi postul din teren al lui Olaru, conform orangesport.ro.

După ce l-a vândut pe Florinel Coman cu 5 milioane de euro, Gigi Becali ar putea încasa o sumă similară şi pe Darius Olaru. În 2020 a fost adus cu 600.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş.

”(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este şi pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Şi Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB. Cu siguranţă pentru a câştiga campionatul va fi foarte greu.

Nu ştiu dacă poate mai mult. Vom vedea. De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naţionala pentru că aşa putea să ajungă la un fotbal mare.

Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Şut. Joaca de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a declarat Helmuth Duckadam, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed