Avertisment pentru Elias Charalambous! I-a ameninţat înaintea meciului. Vin în Ghencea să dea lovitura

Avertisment pentru Elias Charalambous! I-a ameninţat înaintea meciului. Vin în Ghencea să dea lovitura. Viitoarea adversară din Superliga vrea să o învingă pe campioană chiar pe propriul stadion.

După eliminarea din Champions League, campioana lui Elias Charalambous revine în Superliga. Va juca în Ghencea, contra celor de la Poli Iaşi.

Avertisment pentru Elias Charalambous!

Chiar înaintea meciului, cei de la Iaşi ameninţă. Tehnicianul Tony da Silva susţine că Poli Iaşi merge la Bucureşti să facă meciul cel mai bun posibil cu FCSB. Anunţă că ţinta ieşenilor este victoria sau măcar un punct.

Tony da Silva a declarat că jucătorii ieşeni au şansa să-şi arate valoarea în meciul de sâmbătă cu FCSB. Visează ca jucătorii săi să facă meciul cel mai bun posibil. ”Vom juca împotriva campioanei, pentru noi este un orgoliu. Jucătorii noştri au oportunitatea să arate valoarea lor împotriva unei echipe puternice. Mergem să ne jucăm şansa.

Muncim, ştim ce avem de făcut. Ne creăm ocazii în timpul meciurilor, dar din păcate lipsa de concentrare ne pedepseşte. Cu FCSB vrem să facem cel mai bun meci posibil şi să luăm trei puncte sau măcar un punct”, a declarat Tony.

Tehnicianul echipei Poli Iaşi susţine că jucătorii săi au arătat până acum în Superliga că ştiu să joace fotbal. Au comis însă greşeli copilăreşti. Tony da Silva a afirmat că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi a afirmat că Omrani, transferat la Poli Iaşi în urmă cu câteva zile, face progrese şi munceşte serios la antrenamente.

”Omrani a muncit bine în această săptămână, arată dorinţă de a ne ajuta. A avut o săptămână bună la antrenament. În curând va fi un ajutor foarte mare pentru noi”, a declarat Tony da Silva.

Partida FCSB-Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în cadrul etapei a şasea din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed