Zeljko Kopic a dat lovitura verii! Jucătorii care semnează, de urgenţă, cu Dinamo. Antrenorul croat le-a decis deja soarta

Zeljko Kopic a dat lovitura verii! Jucătorii care semnează, de urgenţă, cu Dinamo. Antrenorul croat le-a decis deja soarta. Câinii au făcut alte trei mutări importante pe piaţa transferurilor.

Echipa lui Zeljko Kopic a legitimat trei jucători din Nigeria. Totuşi, fotbaliştii nu vor fi păstraţi la prima echipă.

Zeljko Kopic a dat lovitura verii!

Doi mijlocași de bandă și un atacant au fost selectați, la începutul lui 2024, la un turneu care a avut loc în Abuj, capitala Nigeriei, conform prosport.ro. Este noua strategie abordată de club. Echipa lui Zeljko Kopic se bazează pe jucători tineri din străinătate. Cătălin Cîrjan, Alexandru Roșca, Adrian Caragea, Răzvan Pașcalău, Raul Rotund și Andrei Mărginean sunt câțiva dintre tinerii care au semnat cu Dinamo în această vară.

Andrei Balmoș, impresarul care a contribuit la aceste mutări, a vorbit despre jucători. „Eu și partenerul meu din Israel suntem organizatorii turneului și Dinamo a avut un trimis din departamentul de scouting. Jucătorii sunt la București și urmează să fie prezentați de club”, a explicat impresarul, pentru sursa citată.

Cei 3 jucători nu vor evolua sub comanda lui Zeljko Kopic. Ei vor fi împrumutați la cluburi din ligile inferioare. Dinamo are în acest moment un parteneriat cu CS Afumați, formație din eșalonul secund. Mai mulți tineri jucători au fost cedați sub formă de împrumut la formația nou-promovată în Liga 2, traiectorie pe care ar putea să o aibă și jucătorii nigerieni. Pentru Dinamo urmează derby-ul din Giulești cu Rapid, care se va disputa duminică, 18 august, de la 21:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed