Avertisment pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă şeful de la FCSB. Elias Charalambous trebuie să ştie

Nicolae Dică i-a transmis lui Gigi Becali câți jucători trebuie să aducă la FCSB. Elias Charalambous trebuie să ştie ce schimbări vor avea loc după eliminarea din grupele Ligii Campionilor.

FCSB a fost eliminată în turul trei preliminar Ligii Campionilor, de către campioana Cehiei, Sparta Praga, scor 2-3. Patronul Gigi Becali a fost sfătuit să mai aducă jucători pentru a face față echipelor puternice din competițiile externe.

Avertisment pentru Gigi Becali!

Nicolae Dică și Becali au stat de vorbă și au stabilit câţi jucători trebuie să aducă la FCSB după eliminarea din Liga Campionilor. Fostul jucător al roș-albaștrilor consideră că trebuie făcute 4-5 transferuri pentru a spera la grupele Ligii Campionilor.

“Într-adevăr, unii jucători sunt foarte buni în campionatul României, iar în Europa nu pot să facă față. E și un nivel mai bun și e diferență de calitate. Dacă ar fi adus 4-5 jucători care să fie foarte buni și cu nucleul pe care îl au acolo, puteau să facă mai mult.

Nivelul s-a văzut și atunci când nici la echipa națională nu s-au impus jucătorii de la FCSB. Nici Olaru, care e cel mai bun jucător de la FCSB în acest moment. E un jucător care a avut realizări, care marchează, care trage echipa după el și este important. Le trebuie cam mulți jucători foarte buni la FCSB.

Le-ar trebui un fundaș central, un fundaș dreapta, un mijlocaș de bandă, un mijlocaș central și neapărat un atacant. Sunt jucători care mai merită o șansă, cum ar fi Vlad. Dar sunt și jucători care pot să mai crească, cum sunt Șut și Lixandru.
Pentru Europa trebuie jucători cu mai multă experiență, cu mai multă calitate, mai buni, cu personalitate”, a declarat Nicolae Dică la fanatik.ro.

FCSB se va duela cu Poli Iași, sâmbătă, 17 iulie, de la ora 22:00, în etapa cu numărul șase din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed