Darius Olaru pleacă de la FCSB?! Ofertă bombă pentru căpitanul lui Elias Charalambous. Poate ajunge la o mare campioană

FCSB este pe cale de a se despărți de Darius Olaru, mijlocașul având toate șansele să părăsească Capitala după duelul cu LASK Linz, din cadrul play-off-ului Europa League! O echipă uriaşă îl vrea pe căpitanul campioanei.

Gigi Becali a anunțat că ar dispune de mai multe oferte pentru Darius Olaru. Conform informațiilor oferite de către GSP, în cursa pentru semnătura mijlocașului ar fi intrat și campioana Țărilor de Jos, PSV Eindhoven.

Ofertă bombă pentru Darius Olaru!

În istoria clubului batav au mai evoluat doar doi români, Gică Popescu și Ovidiu Stângă. PSV va intra direct în grupele Champions League, cu Peter Bosz pe banca tehnică.

„Ar fi extraordinar ca Olaru să ajungă la PSV. Nu știu nimic despre acest subiect. Astfel de transferuri, dacă se pun la cale, sunt cunoscute doar de două-trei persoane din club. Oricum, un alt român la PSV. După atâția ani ar însemna o mare bilă albă pentru fotbalul românesc!”, a spus Ovidiu Stângă, conform gsp.ro.

PSV ar fi dispusă să ofere cel mult cinci milioane de euro, în schimbul serviciilor lui Darius Olaru.

„Am primit două oferte pentru el, din Europa și Rusia. Cred că-l dau cu vreo 6 milioane de euro, chiar dacă am cerut 8. După Linz cred că ne despărțim. Eu vreau să-i măresc salariul și să nu plece, dar nu pot să-l țin dacă el vrea să plece!”, a declarat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed