Lovitură totală pentru jucătorul lui Elias Charalambous! Va fi amendat după meciul cu Sparta Praga. Dezvăluiri din interior

Din cauza protestelor de la finalul partidei cu Sparta Praga, scor 2-3, jucătorul lui Elias Charalambous va fi amendat. FCSB a avut o seară neagră pe Ghencea, la returul cu campioana Cehiei, din turul trei al preliminariilor Champions League.

Echipa antrenată de Elias Charalambous, a fost eliminată de Sparta, scor 2-3, după ce a luat trei goluri în numai 37 de minute. După decizia arbitrului de nu a acorda penalty la o fază controversată, Crețu a protestat și a primit cartonaș galben. Jucătorul s-a ales și cu o amendă.

Lovitură totală pentru jucătorul lui Elias Charalambous!

După ce a luat trei goluri în numai 37 de minute, campioana României a și fost frustrată de unele decizii ale centralului Morten Krogh. După fluierul final, cei care au protestat cel mai vehement la adresa brigăzii daneze au fost Vali Crețu și preparatorul fizic Thomas Neubert.
Arbitru danez nu a stat pe gânduri și i-a arătat instant cartonașul roşu.

Pe lângă suspendarea pentru turul cu LASK din play-off-ul Europa League, veteranul FCSB-ului va trebui să suporte și o amendă.

Conform Golazo, regulamentul de ordine interioară de la FCSB nu permite protestele după fluierul final, Crețu și Neubert vor primi fiecare câte o amendă.

Crețu a semnat prelungirea contractului în iarnă, deși Gigi Becali anunțase inițial că nu îi oferă un nou contract. La șapte luni distanță, fundașul dreapta va primi încă o recompensă pentru evoluțiile sale.

„Pe ăia pe care vreau să-i țin le măresc. De care vreau să scap nu le mai măresc. Pe Crețu îl respect, a făcut niște meciuri mari și vreau să îi măresc”, a declarat Becali săptămâna trecută.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed