Gigi Becali nu se oprește. Vrea să mai aducă jucători. ‘Pe unul l-am văzut și mi-a plăcut’

Gigi Becali vrea să-i mai aducă jucători lui Nicolae Dică. FCSB a făcut cinci transferuri în această vară. Joyskim Dawa(26 de ani), Rachid Bouhenna (30 de ani), Joonas Tamm (30 de ani), David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani).

Finanțatorul FCSB a anunțat că va mai transfera încă cel puțin doi, trei fotbaliști. Unul dintre ei este mijlocaș și va fi o tânără speranță în Liga 1. Becali a dezvăluit că îl urmărește de doi ani de când a debutat. Deocamdată, patronul campioanei nu a vrut să dezvăluie numele fotbalistului.

”O să mai cumpăr încă unul, mai tânăr (n.r.- decât David Miculescu). O să vedeți! L-am văzut când a debutat, acum un an-doi. De atunci mi-a plăcut! Doi-trei jucători vreau să mai iau”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

”Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis.

Am încredere că ne vor ajuta în continuare. Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu patronul, cu MM și vom încerca să mai aducem fotbaliști”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă de după meciul cu Dunajska Streda.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed