Dan Șucu a primit ordin! Ce este obligat să facă patronul celor de la Rapid. Dumitru Dragomir i-a dat lecţii în direct

Fostul șef LPF a comentat situația de la Rapid, care a trecut printr-o serie de schimbări înaintea noului sezon. Patronul echipei, Dan Șucu a fost sfătuit de Dumitru Dragomir, în legătură cu începutul slab de campionat. Acesta este nevoit să facă schimbări pentru redresarea situației.

După startul de sezon slab din Superliga, calificarea în play-off este în pericol pentru giuleșteni. Dan Șucu se simte constrâns să ia decizii radicale în perioada imediat următoare. Dumitru Dragomir a avut o discuție cu patronul vișiniilor, care nu au nicio victorie în primele cinci etape.

Dan Șucu a primit ordin!

Neil Lennon nu a reușit să obțină victoria cu Rapid București până în acest moment. Fanii giuleștenilor își fac griji când vine vorba de calificarea în play-off după începutul slab din Superliga.

Mitică Dragomir spune că giuleștenii vor termina până la urmă cel puțin pe poziția cu numărul șase. Fostul șef LPF a vorbit despre situația de la Rapid, care a trecut printr-o serie de schimbări înaintea sezonului 2024-2025.

„Și Daniel Niculae trebuia ținut în club, pus șeful Centrului de Copii și Juniori. Niculae l-a adus pe Șucu, boschetăria a dat multe valori. De la boschetărie a plecat totul, iar Daniel Niculae a avut un rol foarte important în aducerea domnului Șucu.

La lotul pe care îl au și banii pe care i-au băgat vin cel puțin pe locul șase. Locul șase nu e un eșec. S-au făcut greșeli, ăsta e un lot de locurile 3, 4. CFR, Craiova și FCSB se bat la play-off. Oțelul se pierde pe traseu pentru că Dorinel este un antrenor foarte harnic.

Îi pune la muncă puternică, dar nu știu cât rezistă jucătorii. Nu au nicio valoare, Cisotii e cel mai valoros. Jucătorii aleargă foarte mult, și-a luat jucători pe stilul lui”, a spus Mitică Dragomir, conform fanatik.ro.

Dumitru Dragomir și Dan Șucu au vorbit!

Fostul șef LPF s-a întâlnit cu patronul giuleștenilor la o partidă de tenis și i-a spus cum poate redresa criza de la Rapid.

„Mi-a părut rău de Rapid. Mie îmi pare rău de Șucu. Asta e o meserie a dracu’. Face din om neom. Poți să ai 5 doctorate, aici trebuie să fii omul dracului ca să reușești. El nu a băgat încă bani mulți, dar o să bage. E ambițios. Băgă bani, baltă are.
Pe el nu îl deranjează neapărat pierderea banilor acum. Jignirile sunt problema. Dacă nu rezistă, o ia pe medicamente. Vai de mine! El e un gentleman. M-am întâlnit cu el la tenis acum 3 zile. I-am zis: ‘Fă de așa natură să liniștești galeria.

Pune-l pe Bocciu’. El a dat din cap. Cam da, cam nu. Ar trebui să-i dea importanță șefului de galerie. Ei sunt oameni speciali. Foarte greu găsești oameni care să liniștească nebunii”, a declarat Mitică Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed