Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! Jucătorul pe care îl pierde după eliminarea din Champions League. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Răzvan Lucescu este aproape de o afacere uriașă pe piața transferurilor! Unul dintre jucătorii săi a primit o ofertă uluitoare din partea unui club din Bundesliga. Cei de la PAOK sunt pe cale de a-l pierde pe fotbalist.

Oficialii clubului Wolfsburg, din Bundesliga, au făcut o ofertă uriașă pentru Konstantinos Koulierakis de la PAOK. Răzvan Lucescu este aproape de a pierde unul dintre cei mai buni jucători din lot, după eliminarea din turul trei preliminar al Champions League.

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu!

PAOK se pregătește pentru debutul în noul sezon de campionat, pe 17 august. Înainte de startul campionatului elen, echipa antrenată de Lucescu jr. e pe cale de a a pierde unul dintre cei mai buni jucători.
Este vorba despre Konstantinos Koulierakis, curtat de Wolfsburg, echipă din Bundesliga. Nemții oferă o sumă impresionantă în schimbul jucătorului crescut de academia PAOK.

Conform informațiilor oferite de gazzetta.gr, Wolfsburg face tot posibilul pentru a rezolva transferul. Germanii au oferit suma de 15 milioane de euro pentru elevul lui Lucescu jr.

Oficialii lui PAOK au spus că vor lua în calcul oferta doar după play-off-ul UEFA Europa League, acolo unde echipa a ajuns după înfrângerea cu Malmo. Cei de la Wolsfburg vor primii un răspuns, după data de 29 august.

Konstantinos Koulierakis în vârstă de 20 de ani, este un produs al academiei lui PAOK. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, jucătorul este cotat la suma de opt milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed