Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave la adresa noilor şefi ai lui Florinel Coman. O sumă uriaşă de bani e în joc, sunt declaratii date pentru toată lumea

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul din campionat cu Farul, scor 3-2, aducând acuzații grave la adresa noilor şefi ai lui Florinel Coman. Termenul până la care oficialii de la Al-Gharafa trebuia să achite cei 5,25 de milioane de euro, a expirat.

Florinel Coman a fost transferat în această vară la Al-Gharafa. Patronii echipei din Qatar, nu au achitat nici până în acest moment cele 5,25 de milioane de euro, pentru transferul jucătorului de la FCSB. Termenul de plată a expirat, astfel că Gigi Becali a apelat la ajutorul celor de la FIFA pentru recuperarea banilor.

Gigi Becali s-a dezlănțuit!

Termenul de plată până la care Al-Gharafa, din Qatar, trebuia să achite cei 5,25 de milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman, a expirat.

Arabii au invocat motivul cum că ei au virat banii, dar că hackerii i-ar fi deturnat și că vor vedea cum rezolva să trimită cei 5,25 milioane de euro. Depășirea termenului înseamnă un milion de euro în plus la prețul lui Coman. Becali nu crede scuza arabilor, mai ales că tinde să devină o obișnuință în astfel de tranzacții.

”Banii pe Coman n-au venit. O să vină peste două, trei luni, și un milion în plus. Ei au dat la FIFA că a fost o chestiune criminală, că au fost păcăliți și s-au dat banii în Vietnam. Vrăjeală, mincinoși!

Așa au făcut și cu Budescu și cu mai mulți. Mai și scriu acolo că ‘datorită relațiilor bune pe care le avem cu clubul’.
Păi, cum dacă am luat banii în instanță? Bine, mă, că sunteți serioși dați un milion în plus. Ei nu au dat niciun ban în Vietnam, vrăjeală, minciună!
Așa au făcut și cu Budescu. Ei p-acolo au afaceri”, a afirmat Becali, a doua zi după meciul FCSB – Sparta 2-3.

Becali se referă momentul din 2016 când l-au vândut pe Keșeru, transfer în urma căruia a intrat în posesia întregii sume după ce a apelat la FIFA!

Oficialii clubului roș-albastru sper că banii vor intra în conturi cât mai repede.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed