Jucătorul umilit de Gigi Becali a sărbătorit! Partenera fotbalistului nu s-a mai abţinut. Imagini şi dezvăluiri fabuloase ale tinerei / Foto

Jucătorul umilit de Gigi Becali a sărbătorit! Partenera fotbalistului nu s-a mai abţinut. Imagini şi dezvăluiri fabuloase ale tinerei. Femeia celebră care i-a sucit minţile jucătorului a făcut totul public.

Gigi Becali a fost extrem de nervos după meciul cu Sparta Praga. L-a făcut praf pe jucător după ce l-a scos la pauză.

Jucătorul umilit de Gigi Becali a sărbătorit!

Chiar şi aşa, iubita lui Marius Ștefănescu nu a ţinut cont de asta. A postat un mesaj pe Instagram în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani. Ileana a ținut să imortalizeze un moment special, alături de partener.

Ștefănescu nu a reușit să își facă cadou o calificare în play-off-ul Champions League, cu o zi înainte de ziua sa de naștere. FCSB a fost eliminată în turul 3 de Sparta Praga, cu scorul de 3-4, la general.

Iubita sa i-a transmis un mesaj superb și i-a făcut cadou un tort. „La mulți ani fericiți, dragostea mea! Te iubesc enorm!”, a postat Ileana, iubita lui Marius Ștefănescu, pe Instagram.

Marius Ștefănescu a jucat o repriză în manșa retur a „dublei” cu Sparta Praga. După meci, Gigi Becali l-a făcut praf și a transmis că nu poate juca la nivel european. „Ştefănescu nu e de nivelul ăsta. El e de campionatul românesc, nu de Europa. Nu are forţă pentru meciul ăsta. Asta este. Mai învaţă omul.

Bă, dacă ai o idee, nu te mai lua după unul sau altul. M-a convins cine m-a convins că nu putem să jucăm cu Popa şi Miculescu că nu mai avem schimbări. S-a văzut jocul, trebuie să ai atacant”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed