Neil Lennon nu mai suportă presiunea! Antrenorul de la Rapid a răbufnit. Cuvinte dure după ultimul meci

Neil Lennon nu mai suportă presiunea. Antrenorul a răbufnit după ce Rapid nu a câștigat niciun meci, iar suporterii au început să-și arate nemulțumirea. I-au cerut demisia nord irlandezului.

Tehnicianul a acordat un interviu în presa din Scoția în care a folosit cuvinte dure. Lennon este supărat pentru că toți trag concluzii după doar cinci meciuri. Cred însă că va redresa echipa.

Neil Lennon nu mai suportă presiunea și a răbufnit

Neil Lennon a inrat în dizgrația fanilor după primele meciuri din Suprliga, și se pare că Dan Șucu este pregătit să-l dea afară.

 Managerul ”alb-vișiniilor” nu are încă nicio victorie și a fost aspru criticat chiar și de președintele clubului Viorel Moldovan. Nord irlandezul a dezvăluit în presa din Scoția că este supărat pentru că este judecat după doar cinci meciuri. Spune însă că are încredere că va redresa echipa.

 ”Vreau doar să am succes aici (n.r. la Rapid). Această meserie este atât de volatilă și ești oarecum judecat de la săptămână la săptămână. Într-o zi ești rege și apoi a doua zi ești ticălosul. Așa că trebuie doar să găsești un echilibru între ele și să te bucuri de experiențe.

Clubul este bun, nu am ajuns la cele mai bune rezultate, dar este doar o lucrare în curs de desfășurare: câteva remize și o înfrângere. Dar, în general, da, îmi place absolut. După cum am spus, clubul e bun, avem un nou stadion, un nou teren de antrenament și totul este amenajat pentru a duce clubul înainte.

Evident că nu vorbesc limba, dar majoritatea băieților vorbesc engleză și personalul de aici a lucrat și în Anglia. Deci, în ceea ce privește personalul din culise, sunt și ei în clasa întâi”, a declarat Neil Lennon în presa Scoțiană, potrivit The National.

Se pare că șefii echipei i-au transmis că este obligat să câștige 7 puncte în următoarele trei meciuri. Rapid le întâlnește în următoarele etape pe Dinamo, Poli Iași și CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed