Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Vedeta celor de la FCSB pleacă de la echipă. Gigi Becali a spus clar

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Vedeta celor de la FCSB pleacă de la echipă. Gigi Becali a spus clar. Are ofertă pentru căpitanul Darius Olaru şi urmează să-l cedeze în străinătate.

După eliminarea din Champions League, Elias Charalambous primeşte o nouă veste proastă. Darius Olaru va fi cedat de către FCSB.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Darius Olaru pleacă de la FCSB, după cum a anunţat Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce oferte a primit pentru căpitanul echipei sale. Elias Charalambous rămâne fără căpitan.

Darius Olaru a fost aproape să se transfere de la FCSB şi în sezonul trecut. După despărţirea de Florinel Coman şi Darius Olaru este foarte aproape de a se despărţi de echipa campioană. Patronul campioanei a transmis că a primit două oferte pentru căpitanul roş-albaştrilor. Îl va ceda pe jucător după dubla cu Lask Linz, conform fanatik.ro.

Mai mult, Becali a transmis şi preţul pentru care îl va ceda pe Olaru. Căpitanul campioanei ar putea ajunge în Rusia, în această vară. Latifundiarul din Pipera a vrut să-l convingă pe mijlocaş să rămână la FCSB, printr-o mărire de salariu. În cele din urmă, plecarea acestuia s-ar putea produce curând.

„Am oferte pe Olaru, Europa, Rusia. Cu şase milioane îl dau, am cerut opt, dar îl dau cu şase. (N.r. După meciul cu LASK Linz) După! Eu am vrut să-l ţin, dar nu pot să-i fac rău băiatului. Cu Coman ne calificam, dar m-am gândit că ia 2 milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed