Lovitură totală pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a pierdut o mare sumă de bani. Totul a devenit public

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a pierdut o mare sumă de bani. Totul a devenit public. Chiar şeful de la FCSB a vorbit despre pierderea financiară pe care a suferit-o.

Gigi Becali a dezvăluit ce mare sumă de bani a pierdut. Totul s-a întâmplat după înfrângerea cu Sparta Praga, din turul 3 preliminar de Champions League. Este vorba despre 5 milioane de euro.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

După 1-1 în tur, FCSB a pierdut returul de pe Gencea, scor 2-3. Acum, campioana se va duela cu austriecii de la LASK Linz în play-off, pentru un loc în grupele Europa League. Gigi Becali spune că vrea aproximativ 10 milioane de euro din meciurile jucate în Europa League. A dezvăluit şi câţi bani a pierdut după eliminarea din Champions League, conform digisport.ro.

”Nu e mare diferența. Dacă treceam de Sparta și intram apoi (n.r. din play-off) în Europa League, luam vreo 5 milioane de euro în plus. Sunt buni și ăștia. Cu tot ce luăm, sunt vreo 10 milioane. Vreau să câștig bani! Am spus totul. De ce să sacrificăm, dacă iau bani. Nu sunt mulți, dar sunt.

Poți să ieși din grupe și să iei ceva. Orice victorie e 800.000. Nu sunt bani 800.000? Orice ban care poate fi câștigat, vreau să-l câștig. Totul e pentru bani. Acum vreau bani ca să fac echipă puternică. Acum să vedem ce bani câștigăm.

Să vedem cum se descurcă echipa și colo, și colo. Am dat pe Ștefănescu 1,3 milioane și nu funcționează. Poate funcționează la anul. Miza este în continuare. Banii sunt aproape dublu în Europa League (n.r. față de Conference League).

Acum mai așteptăm un an. Noi o avem și pe asta (n.r. Europa League), dar UCL e visul meu. Să facem coeficient, iar la anul să intrăm în grupe. Dacă facem coeficient ca lumea anul ăsta, contează”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed