Cea mai frumoasă sportivă din România, gest fabulos! Ce a făcut după Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs nu a uitat de unde a plecat / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România, gest fabulos! Ce a făcut după Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs nu a uitat de unde a plecat. Marea campioană a făcut o vizită specială.

Cea mai frumoasă sportivă din România tocmai a revenit de la Jocurile Olimpice 2024. A trăit o mare dezamăgire la Paris.

Cea mai frumoasă sportivă din România, gest fabulos!

Cea mai frumoasă sportivă din România s-a întors luni de la Paris. A plecat direct să-și viziteze o persoană foarte dragă. Bernadette Szocs şi-a vizitat bunica şi a imortalizat momentul pe Istagram.

Berni a plecat cu speranțe mari la Jocurile Olimpice, însă evoluția sa a fost sub așteptări. Şi-a dorit enorm o medali olimpică, dar nu a reuşit. A fost eliminată devreme atât de la dublu mixt, cât și de la simplu și pe echipe. Ceea de-a zecea jucătoare a lumii speră să reuşească peste 4 ani, la Los Angeles.

Revenită în țară, Bernadette Szocs a plecat la ea acasă, în Târgu Mureș, pentru a-i revedea pe cei dragi. Sportiva legitimată la echipa Armatei nu a stat prea mult timp în Bucureşti.

Caută să se liniștească alături de persoaneje dragi. A postat pe contul său de Instagram o poză alături de bunica ei, care a împlinit 92 de ani și a scris ”I love you”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed