Costel Gâlcă, atacat din nou! Sorin Cârțu nu uită şi nu iartă. Ce l-a enervat pe fostul preşedinte de la CSU Craiova

CSU Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League, iar Sorin Cârțu a făcut o analiză în detaliu a prestației oltenilor, din duelul cu NK Maribor! Fostul președinte al oltenilor știe unde s-a produs ruptura în Bănie.

Sorin Cârțu este de părere că Takuto Oshima a greșit la ambele goluri înscrise de către sloveni, în cadrul manșei secunde desfășurate pe stadionul Ion Oblemenco.

Sorin Cârţu nu uită şi nu iartă!

„Mă doare. Este o mare nereușită eliminarea din Conference League. Alibiul că acolo am jucat 10 contra 11 nu ține. Eu spuneam că vreau să văd anvergură europeană, internațională. Din caracteristile acestei fraze fac parte și continuitatea, concentrarea maximă.

Nu poți să faci un fault la jumătatea terenului. Trebuie să te gândești că ăla când aleargă cu mingea, aleargă mai încet decât tine de la jumătatea terenului până la poartă. Și în meciul retur au fost momente când am jucat bine. Dar și momente de superficialitate.

Noi nu facem 2-0. Dar se face 1-1 dintr-o lovitură de la margine pe care o bat în jumătatea lor de teren. Ăla intră în teren vreo 50 de metri și nimeni nu îl atacă. Poziționarea japonezul la ambele goluri a fost foarte proastă!”, a spus Sorin Cârțu, la Fanatik.

„Dublajul la Bancu trebuie făcut de japonez!”

„Plasamentul japonezului a fost cel care a influențat foarte mult finalizarea slovenilor. Și în momentul în care s-a bătut lovitura de la margine trebuia să îi facă un dublaj lui Crețu. Trebuia să iasă în fața jucătorului respectiv.

Bancu dacă îl ținea pe jucătorul care a primit mingea, între Bancu și fundașul central stânga trebuiau să fie 20 de metri. Într-o apărare pe zonă cu patru fundași, niciodată distanța între fundași nu poate să fie mai mare de 10 metri, cum putea să stea cu ăla acolo și să lase un culoar cât de mare.

Ăla nu l-a driblat pe Bancu, s-a dus pe piciorul stâng. Nu Sierra trebuia să facă dublajul la Bancu, dublajul la Bancu trebuie făcut de japonez, care trebuia să se deplaseze și să vină să facă 2-1 cu jucătorul respectiv.

Antrenorul e 80% carte și restul e șansă, așa se interpretează un moment de 4-4-2 cum juca echipa la momentul respectiv. Foarte importantă a fost mișcarea pe care trebuia să o facă japonezul la golul 1 și la golul 2!”, a mai spus fostul președinte al celor de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed