Gest uluitor al lui Ion Ţiriac! Anunţul de ultimă oră după Jocurile Olimpice 2024. Magnatul a dat dispoziţie

Gest uluitor al lui Ion Ţiriac! Anunţul de ultimă oră după Jocurile Olimpice 2024. Magnatul a dat dispoziţie. Cel mai bogat român le face o surpriză de proporţii celor care au câştigat medalii la Paris.

Ion Ţiriac se ţine de cuvânt. Fiul magnatului, Alexandru Ion Ţiriac a transmis un mesaj despre premiile care vor fi acordate sportivilor medaliaţi la Jocurile Olimpice 2024.

Gest uluitor al lui Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac le va dona tuturor sportivilor români, care au cucerit o medalie la Paris, câte o maşină de lux. Bolidul costă în jur de 50.000 de euro. Un nou anunţ din partea fiului magnatului. Acesta a transmis că 22 de sportivi vor câte o maşină de lux din partea fundaţiei miliardarului român. Asta deşi doar 16 sportivi români au plecat acasă cu o medalie olimpică de la Paris.

Fiul lui Ion Ţiriac a menţionat că pe lângă o maşină, medaliaţii olimpici români vor avea parte şi de alte surprize pe măsură. Maşinile sunt deja pe drum către sportivii români.

„21 de medaliaţi olimpici? Nu, nu…noi am numărat şi sunt 22 de medaliaţi, îmi spune Nadia.

Şi după eforturile supraomeneşti ale eroilor noştri, maşinile customizate ‘serie unică’ sunt deja pe drum. Însă ele reprezintă doar o parte din surpriză, pentru că ei (n.r. sportivii) merită mai mult decât aplauze şi limuzine de la noi toţi. Merită să vadă cât de iubiţi sunt”, a transmis fiul lui Ţiriac, pe pagina sa de Instagram.

Team Romania a câştigat trei medalii de aur la Paris. David Popovici, la 200 m liber, Andrei Cornea şi Marian Enache, la dublu vâsle masculin. Şi echipajul de 8+1 feminin, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Petreanu a luat aur.

Medaliile de argint au fost câştigate de Mihaela Cambei, la haltere, de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, la dublu vâsle feminin, de Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame feminin, şi de Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle feminin, categoria uşoară. Medaliile de bronz au fost câştigate de David Popovici, la 100 m liber şi de Ana Bărbosu, la sol. Gimnasta a cucerit bronzul, după apelul câştigat la TAS.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed