Probleme mari pentru Costel Gâlcă! Jucătorul pleacă de la CSU Craiova. Mihai Rotaru încasează o sumă importantă  

Costel Gâlcă ar putea avea probleme mari. Un jucător important îi părăsește pe olteni și prinde cel mai important transfer din cariera sa.

Alexandru Crețu a primit o ofertă de la Al-Wahda, echipă aflată pe locul 5 în campionatul din Emiratele Arabe Unite, iar Mihai Rotaru și-a dat acordul.

Costel Gâlcă rămâne fără Alexandru Crețu

Al-Wahda insistă pentru transferul lui Alexandru Crețu și potrivit Fanatik, mutarea se va face în cel mai scurt timp. Mijlocașul central, considerat unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui CSU Craiova, a plecat deja din cantonament. Mihai Rotaru și-a dat acordul, iar suma pe care o primește nu este deloc de neglijat, 300.000 de euro.

În cazul în care transferul se va materializa, Crețu va fi coleg cu Philip Otele, fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

Crețu a jucat în toate meciurile din acest sezon pentru CSU Craiova (Hermannstadt, UTA, CFR Cluj, Petrolul și Sepsi). A fost prezent în teren și în cele două partide din Conference League.

Mijlocașul, cotat la 800.000 de euro, își prelungise recent contractul cu echipa lui Mihai Rotaru. Noua înțelegere era valabilă până în 2027. Avea însă o înțelegere cu patronul echipei conform căreia va fi lăsat să plece în cazul în care apare o ofertă bună.

„Crețu a semnat prelungirea contractului pe încă trei ani de zile. El termina vara asta, mai aveam opțiune pentru un an. A avut oferte de la două echipe din România, mi le-a arătat, erau oferte mai bune decât cea de la Craiova și apreciez mult că și-a dorit să rămână. Aveam opțiune din partea clubului pentru prelungire, dar nu vrea să fac cu forța”, spunea Mihai Rotaru, la finalul sezonului trecut.

Crețu a marcat sezonul trecut 6 goluri și a oferit 3 pase decisive în 40 de meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed