Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Jucătorul FCSB care va lipsi la următorul meci. A fost eliminat la finalul partidei cu Sparta Praga

FCSB a fost eliminată de către Sparta Praga din turul trei preliminar UEFA Champions League, după un scor general de 3-4! Suporterii campioanei României au fost extrem de nemulțumiți de prestația arbitrului Morten Krogh.

Danezul a fost huiduit în nenumărate instanțe, iar la finalul partidei s-a iscat un conflict cu urmări neașteptate. Adrian Șut a fost eliminat după ce a făcut mai multe reproșuri la adresa arbitrului.

Jucătorul FCSB care va lipsi la ultimul meci!

Mijlocașul nu va juca în partida FCSB-ului, din play-off-ul Europa League, contra celor de la LASK.

Mai mult, Thomas Neubert, preparatorul fizic al roș-albaștrilor, s-a lăsat pradă nervilor și a sărit la gâtul arbitrului de rezervă. Mihai Stoica a intervenit de urgență și l-a calmat, cu greu, pe german.

Deși FCSB nu a dat dovadă de o prestație dinamică și legată, în cadrul căreia să domine ocaziile, campioana României a fost susținută, din toate punctele de vedere, de către suporterii prezenți pe stadionul din Ghencea.

„Make us proud again! (n.r. Să ne faceți mândri din nou!)”, au cântat ultrașii Peluzei Nord.

La finalul partidei, elevii lui Elias Charalambous au mulțumit fanilor pentru susținerea necondiționată. Peluza a scandat, în nenumărate instanțe, „Suntem mândri de voi!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed